O nama

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Već 20 godina sa Vama!
Trgovina Sve i svašta

logotip-sveisvasta-hrProdajom artikala povezanim sa dekoriranjem torti i kolača te prodajom jestivih i nejestivih ukrasa za kolače i torte bavimo se od 1994. godine. Cijelo vrijeme našeg poslovanja nalazimo se na putu kojem je cilj pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran asortiman kvalitetne robe i usluga.

Od samih početaka, danas, a i u budućnosti nastojimo biti najbolji mali obrt u regiji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja, kupcima prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac i poslovnim subjektima pouzdan partner. Vrijednosti na kojima obrt temelji svoje vrijednosti su kvaliteta njihovih proizvoda, uslužnost, povjerenje te razumijevanje potreba njihovih kupaca. Cilj obrta je proizvode i usluge prilagođavati kupcima, a ne kupce proizvodima i uslugama.

Trgovina Sve i svašta broji pet zaposlenika te time spada pod mala poduzeća, točnije pod mikrosubjekte. Glavni proizvodi su jestivi i nejestivi ukrasi za torte i kolače, prehrambene boje i arome, dresir vrečice, pribor za praline, ticino masa, glazure, kalupi i izrezivači, svijeće, baloni i transparenti, pribor za vjenčanja, salvete i stolnjaci, čaše, tilovi za torte, kutije za torte i kolače, papirnate i pvc tacne, tacne i podlošci, plastična galanterija te stalci za torte.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

PODACI O OBRTU:

IME:

・SVE I SVAŠTA,

Obrt za trgovinu

Vlasnik:

・IVA ŠIRANOVIĆ

Adresa:

・G. STUPNIK, GORNJOSTUPNIČKA 24B

MBO⏐Broj obrtnice⏐OIB

・90758099 ⏐ 01010402044⏐93975897479

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dodaj me na listu Obavijestit ćemo vas kada proizvod stigne na stanje. Ostavite valjanu adresu e-pošte u nastavku.